Ons kantoor

Advivo is een solide samenwerking tussen Jan Engelen, Pieter Lemmens en Carolien Van Acker. Ze vormen een multidisciplinair team dat elkaar versterkt en vertrouwt, want waar Jan en Pieter zich specialiseren in vennootschaps-, bouw-, arbeids-, ondernemings-, consumenten- en contractenrecht, legt Carolien zich voornamelijk toe op familierecht, strafrecht, verkeersrecht en huurrecht. 

Dankzij deze complementaire competenties zorgt Advivo voor een juridisch totaalpakket, met een centrale ligging in zowel Leuven als Sint-Truiden.


Een transparant plan van aanpak

Onze expertise? Adviseren, onderhandelen, bemiddelen en verdedigen, zodat u zeker bent van een stipte dossieropvolging in een discreet, vertrouwelijk kader. Maak kennis met onze werkwijze: 

 •  Adviseren in mensentaal

Een gefundeerd juridisch antwoord vraagt om een nauwkeurig onderzoek van alle aspecten van uw dossier. We hebben oor voor uw situatie, brengen potentiële kansen of knelpunten in kaart en maken een correcte inschatting van uw slaagkansen. Het antwoord dat we voor u formuleren is realistisch, helder en rechtdoorzee, zodat u snel weet waar u staat.

 •  Bemiddelen met uw belangen voorop

Procederen kost tijd en geld. Daarom kiezen we resoluut voor constructieve bemiddeling en onderhandeling, zodat uw dossier niet aan een slepende gerechtelijke procedure onderworpen wordt. We perken de geschillen in, overleggen zo gericht mogelijk, en maken steeds duidelijke afspraken. We onderhandelen met het oog op een duurzaam minnelijk akkoord, ook buiten de muren van de rechtbank.

 •  Een vastberaden verdediging

Indien bemiddeling niet het gewenste resultaat oplevert, gaan we tot het uiterste om uw belangen te verdedigen voor de bevoegde rechtscolleges. Onze advocaten bereiden uw dossier stipt voor en pleiten doordacht en doortastend, zodat we snel het gewenste resultaat bekomen.


Advivo Advocaten: vertrouwen en privacy op één

Bij Advivo wordt uw dossier niet doorgeschoven naar een stagiair achter de schermen. Wij staan voor een persoonlijke dossieropvolging door één vaste advocaat, van eerste consultatie tot succesvolle closing.  Heeft u juridisch advies nodig? 

Neem gerust contact op >>

Ons kantoor

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x