Familierecht

Familierecht

Advivo luistert, informeert en verdedigt uw familiale en vermogensrechtelijke belangen. Samen met u begeleiden we gevoelige situaties als scheidingen, alimentatie en adoptie. Steeds in vertrouwen, met uw welzijn in gedachten. Advivo biedt juridisch advies en bijstand in diverse domeinen van het personen- en familierecht. Doordacht, discreet en daadkrachtig.

Echtscheiding

Of het nu over persoonlijk onderhoudsgeld en verdeling van de inboedel gaat, of er correcte afspraken omtrent het ouderlijk gezag gemaakt moeten worden: een echtscheiding met onderlinge toestemming vraagt om een globaal akkoord over zowel de materiĆ«le als de familiale aspecten. Advivo begeleidt u bij de onderhandelingen en de opmaak van uw EOT-overeenkomst, van vermogensverdeling tot sluitende familiale regeling. 

Ook indien een minnelijke oplossing niet mogelijk is, zetten we in de gerechtelijke procedure alles op alles om uw belangen te verdedigen voor de familierechtbank.

Familie- en jeugdrecht

Naast juridisch advies bij scheiding staan onze advocaten ook bij afstamming, adoptie en ouderschap met bijstand voor u klaar. 

Heeft uw minderjarig kind juridische bijstand nodig? Bij Advivo vindt u een ervaren en erkende specialist. We begeleiden u in het kader van:

  • Problematische opvoedingssituaties (POS)
  • Verontrustende opvoedingssituaties (VOS)
  • Als misdrijf omschreven feiten (MOF)

Maak gerust een afspraak, samen bekijken we de mogelijkheden voor uw familiale situatie >>

Familierecht

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x