Website coming soon...

Advivo Advocaten is uw juridische partner voor de bemiddeling, ondersteuning en procesvoering in diverse rechtsdomeinen.. Vanuit onze kantoren in Leuven (Herent) en Sint-Truiden begeleiden we particulieren en ondernemingen met doordacht juridisch advies, bemiddeling en bijstand voor de rechtbank en administratieve rechtscolleges. Professioneel, integer en met uw persoonlijke belangen voorop.  

Ondernemingsrecht, Familierecht, verkeersrecht, strafrecht, huurrecht, contractenrecht of administratief recht: ons driekoppig team van advocaten combineert een brede juridische knowhow met jarenlange ervaring in verschillende rechtstakken. 

Onze advocaten zijn eveneens bedreven in het invorderen van openstaande facturen, zowel minnelijk als gerechtelijk en zijn gespecialiseerd in bemiddeling in diverse rechtsdomeinen.

Onze advocaten vertrekken vanuit uw unieke situatie, adviseren u met oog voor detail en voorzien een intelligent plan van aanpak dat uw slaagkansen maximaliseert. Correct, concreet en constructief, van eerste consultatie tot definitieve uitspraak.